DANNELSESREJSE FOR LEDERE  


Når vi i fremtiden skal skabe bæredygtige økonomiske resultater kalder det på en ny type ledelse, hvor fokus er, at mennesket er lederen og lederen er mennesket. Heldigvis rummer vi allerede alt det, der er brug for, og det handler derfor om at folde det ud i lederskabet. Netop dét er målet med dannelsesrejsen, hvor vi i et stærkt fællesskab løfter både os selv og hinanden til at blive autentiske og tydelige ledere. Dét er nemlig værdifuldt for både dig, dine medarbejdere og virksomheden.

 

FORMAT
8 møder á 4 timer.

Jeg faciliterer møderne, som altid vil rumme min. følgende elementer: opfølgning fra sidste møde, indlæg om dagens emne, dialog & refleksion, handlepunkt og forberedelse til næste møde.

Nogle gange vil jeg invitere inspirerende indlægsholdere med relevans for emnet, og andre gange vil mine erfaringer danne grundlag for indlægget.

 

TEMAER
- Din personlige historie
- Værdier som GPS
- Følg energien
- Ro til at gro
- Fuck frygten
- Ego vs. sjæl
- Alt har en pris
- Relationskompetence

 

FORBEREDELSE
For at øge værdien af de fysiske møder skal du forberede dig en smule til hver gang. Undervejs får du bl.a. udleveret nogle bøger, som kredser om de temaer, vi kommer til at berøre – og det kan være, at du bliver sat til at læse en artikel eller to oveni. Du vil også blive sat sammen med andre deltagere på skift, som du skal mødes med et antal gange over året.

 

TID & STED
Tidspunktet er hver gang kl. 9 – 13. Skriv eller ring for at høre, hvornår næste hold starter.

Vores faste base bliver Office Club, Zieglers Gaard med fin udsigt til Københavns kanal og Thorvaldsens Museum. Og naturligvis tages alle Corona-hensyn, så det er trygt at deltage.

 

HVEM ER DU?
Det siger sig selv, at du skal være leder for andre end dig selv, men derudover er det vigtigste, at du er nysgerrig efter at lede på en ny måde, og ikke mindst, at du har lyst til at byde på dig selv og byde andre ind.

Diversiteten i fællesskabet vægter jeg højt, men ikke begrænset til en mand/kvinde-ting. Jeg tror nemlig det handler om meget mere og andet – og er du på jagt efter et sted alene med ligesindede, skal du kigge i andre retninger. Det samme gælder, hvis du er optaget af, hvem der kan pisse længst. Jeg tror nemlig på, at vi vokser mest som mennesker (og dermed som ledere), når vi søger fællesskab med nogle, der ikke er kloner af os selv.

 

PRIS
Selv det er ren con amore for mig, er det ikke gratis at være med i fællesskabet. Til gengæld tør jeg faktisk godt garantere, at det vil være værdifuldt både for dig, dit lederskab og din virksomhed. Ring eller skriv for at få prisen – og det dér krejleri synes jeg ikke, vi skal bruge ressourcer på.

 

BARE SÅ VI ER HELT ENIGE
Hvis du siger A, må du også sige B. Eller sagt på en anden måde: dit udbytte af dannelsesrejsen afhænger i stor grad af dit eget engagement, men også af de andre deltageres engagement. Vælger du derfor at tage med, forpligter du dig overfor både dig selv og fællesskabet. Der er nemlig ikke noget værre end de dér ”sidste øjebliks”-afbud i kombineret med en søforklaring om travlhed eller en hasteopgave, der er kommet ind fra højre.

Du skal forresten også være indstillet på, at du ikke får mere information om programmet eller de øvrige deltagere end dét, der er her. Temaerne kommer vi helt sikkert igennem, men friheden til at bytte rundt og justere er vigtig for at give gruppen det bedste udbytte. Og deltagerne er mennesker – ikke titler og funktioner.

Sidst, men ikke mindst: det handler om dannelse, ikke uddannelse. Bare så vi er helt enige.

 

SPØRGSMÅL
Jeg garanterer ikke, at jeg kan svare på alt, men der er ikke noget, du ikke må spørge om. Så fyr bare løs!
Du kan fange mig på lars@sandermatjeka.dk og 26 68 42 12.