Energi & taknemmelighed

HVAD ER JEG TAKNEMMELIG FOR? 

HVAD HAR DET BEDSTE VED MIN DAG VÆRET? 

HVAD HAR GIVET MIG ENERGI I DAG?

Du kan ikke ændre fortiden. Du kan ikke kontrollere fremtiden. Du kan være lige her, lige nu, ved hver dag at stille dig selv tre simple spørgsmål.

***

Igennem mange år lever Lars Sander Matjeka et hæsblæsende lederliv. Han knokler i døgndrift og undrer sig over, hvorfor han ikke lykkes endnu bedre, når han nu giver alt, han har i sig. En dag går det op for ham, at det ikke handler om mængden af det, han giver, men måden, han giver på. Den dag beslutter han sig for at tage energien tilbage. En beslutning, der ændrer hans liv markant.

I Energi & taknemmelighed får du indsigt i, hvad energi og taknemmelighed betyder i vores moderne liv, og hvad du selv kan opnå ved hjælp af energiarbejde og taknemmelighed. Bogen indeholder sider, du kan udfylde hver dag, så du kommer ind i en god energi- og taknemmelighedsrutine. Du får luget ud i det, der dræner dig for energi, og lærer at fokusere på det og dem, der giver dig energi. Ved at blive bevidst om din energi får du endnu mere af den og masser af livsglæde.

Energi & taknemmelighed består af cirka 20 siders tekst. Derudover får du en masse sider, du selv udfylder.

Bestil bog

Bogen kan bestilles hos diverse online-boghandlere, som f.eks. her.