HER ER JEG

Min ledestjerne er at bidrage til at skabe bæredygtige og væredygtige organisationer ved at fokusere på helhjertet ledelse og stærke fællesskaber. En ledestjerne, som både skal sikre solide økonomiske resultater og plads til hele mennesker.

Jeg har siden mit første lederjob som 21-årig fyldt værdifulde erfaringer i rygsækken, og jeg har en klar holdning til, hvordan både virksomheder og ledere må agere i fremtiden, for at have en berettigelse. Bl.a. mener jeg, at vi som ledere må sige "fuck frygten", at vi skal evne at kombinere det kyniske med det kærlige, at mod og sårbarhed er vigtigt i erhvervslivet, at vi skal være interesserede frem for interessante og at fællesskabet er vigtigt for enhver virksomhed, som gerne vil tjene penge.

Jeg har tidligere bl.a. være marketing- og kommunikationsdirektør i it-branchen, direktør i en uddannelsesvirksomhed og adm. direktør i en medievirksomhed. Jeg har gennem alle årene bevæget mig i stærkt kommercielle virksomheder, hvor mit fokus har været transformation, optimering, digitalisering, kulturændring, vækst og udvikling.

Ud over aktiviteterne, som du kan læse om her på sitet, løser jeg konsulentopgaver indenfor bl.a. kommerciel udvikling, abonnement, digitalisering, organisationsudvikling og optimering/turn-around. Derudover er jeg paneldeltager i "Bundlinjen" og fast klummeskribent på FINANS, formand for Bankråd Amager i Spar Nord samt bestyrelsesmedlem i VL.